Wrap met kipschnitzel en chili-yoghurt dip
![](https://primary.jwwb.nl/public/i/r/c/temp-ufhrbopnwjtbuypgqsza/4dn9bk/image-58.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1921%2C1354%2Cx0%2Cy43%2Csafe&width=980&height=691)
Ben jij gek op wraps maar ben je toe aan iets nieuws? Probeer dan deze krokante kipschnitzel wrap eens! Met de chili-yoghurt dip en de rode ui zit er lekker veel smaak aan! Het staat ook nog eens supersnel op tafel. Let je op je groente inname? Kies dan voor groentewraps!
4 personen Hoofdgerecht 20 minuten bereidingstijd
Ingrediënten
- 8 grote wraps
- 6 kip krokant schnitzels
- 100 gr ijsbergsla
- 100 gr ontbijtspek
- 2 rode uien
- 100 ml Griekse yoghurt
- 4 eetl fritessaus
- 3 eetl sweet chili saus
- 100 gr cherry tomaatjes
- 3 eetl milde olijfolie
![](https://primary.jwwb.nl/public/i/r/c/temp-ufhrbopnwjtbuypgqsza/u9xcm0/img_3285.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1440%2C1440%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=255&height=255)
Aan de slag!
Stap 1: Snij de rode ui in halve ringen en de tomaatjes doormidden. Meng voor de dip de yoghurt, fritessaus en chili saus door elkaar.
Stap 2: Bak het spek krokant in de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de kip krokant schnitzels 3 minuten per kant goudbruin. Snij in reepjes van 2 cm en houdt apart.
Stap 3: Verwarm de wraps in een droge hete koekenpan 15 seconde per kant en houdt warm in aluminiumfolie. Zet alles los op tafel zodat iedereen zijn eigen wrap kan samenstellen. Eet smakelijk!
_Foodfact_
We kennen het allemaal: je maakt een zak sla open, gebruikt niet alles en de volgende dag zien de blaadjes er verlept uit. Gooi dit zeker niet weg! Door de blaadjes een kwartier in bakje koud water te leggen komen ze weer tot leven en kun je ze gewoon gebruiken voor je volgende maaltijd!
Fan van dit gerecht? Misschien vind je deze gerechten ook lekker!